BlackCab România se aliniază noilor standarde impuse pentru companiile de ride-sharing

06 noiembrie 2019, 01.40 - Afaceri   Tehnologie

Bucuresti - 06 noiembrie 2019 -

BlackCab a obținut autorizarea și avizul tehnic definitiv pentru operarea platformei digitale de transport alternativ de la Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă nr. 49/2019.

Astfel, BlackCab este printre puținele companii din România care își desfășoară activitatea în conformitate cu noile prevederi, oferind servicii de ride-sharing de cea mai înaltă calitate.

De asemenea, BlackCab semnalează autorităților că există neconcordanțe între legea 38/2003 și OUG 49/2019, în ceea ce privește transportul în regim de închiriere cu șofer privat, existând în momentul de față mii de licențe de transport eliberate în baza fostei legi. Noua lege nu este una perfecta, chiar are discrepanțe majore ce afectează activitatea economică a multor transportatori autorizați și proprietari de mașini, BlackCab urmând a veni cu propuneri către autoritățile competente în perioada următoare.

Cu o experiență de peste 10 ani, BlackCab este primul serviciu de transport cu şofer privat din România și reprezintă cel mai accesibil mod de a călători premium oferind serviciile sale în București, Cluj și Constanța.

Cuvinte cheie:  BlackCab România  ride-sharing  platforma digitala de transport alternativ  Ministerul Comunicaţiilor