Asociația Victimelor Abuzurilor Direcției Naționale Anti-Corupție :

12 august 2019, 03.20 - Justiţie

Bucuresti - 12 august 2019 -

Sambata, 10 august 2019, membrii si simpatizantii AVDNAR au protestat, in fata Palatului Victoria, din Bucuresti, cerand o justitie curata si incetarea abuzurilor Directiei Nationale Anti – Coruptie. Actiunea de protest avut loc ca o consecinta a anchetelor oneroase derulate de DNA, finalizate insa cu achitarea unui numar mare de inculpati. Pe aceasta cale, particpantii au dorit sa invite la responsabilizarea acestui fenomen de agresivitate si nedreptate juridica, cu efecte iremediabile asupra celor acuzati,dar nevinovati.

AVADNAR isi propune sa informeze opinia publica cu privire la abuzurile ce au loc in justitie si incearca, astfel, sa amendeze modul abuziv si iresponsabil de acuzare al unor oameni nevinovati, prin valorificarea hartuirii si al eludarii prezumtiei de nevinovatie de catre anumiti procurori DNA.

Actiunea de protest si-a propus sa reprezinte un indemn catre fiecare cetatean de a nu fi pasiv in acest demers justitiar si, totodata, sa potenteze implicarea civica, in directia sanctionarii abuzurilor DNA, dar si a manipularii mediatice privind acestea.

Reiteram, in final, faptul ca AVDNAR este o entitate civica care reprezinta interesele victimelor abuzurilor DNA din Romania, indiferent de categoria sociala din care acestea fac parte, asociatia avand un caracter national.

12.08.2019                                                                           AVDNAR

Vicepresedinte Daniel Soare

Cuvinte cheie:  AVDNAR  DNA  o justitie curata

Asociația Victimelor Abuzurilor Direcției Naționale Anti-Corupție :