Hi-Q noi in Casa Noptii!

Bucureşti - 29 martie 2010 - Lansarea volumelor Tradarea si Aleasa din seria Casa Noptii

Marti, 30 martie, la ora 18.30, editura Litera lanseaza la magazinul Diverta Magheru volumele 2 si 3 din seria Casa Noptii, Tradarea si Aleasa.

Gazdele evenimentului vor fi Mihai Sturzu si Florin Grozea, artisti Hi-Q (www.hi-q.ro).

Sub sloganul Hi-Q noi in Casa Noptii si in acorduri de muzica buna marca Hi-Q, Mihai si Florin vor discuta cu tinerii invitati despre impresiile lasate de Semnul, primul volum al seriei Casa Noptii, despre preferintele lor de lectura si despre ce aventuri vor descoperi in Tradarea si Aleasa.

Va fi o intalnire intre prieteni, iar cei mai indrazneti, cei care vor avea raspunsuri si opinii interesante, vor primi cadou carti si autografe de la trupa Hi-Q. Toata lumea va avea insa parte de multe surprize.

Evenimentul de la magazinul Diverta Magheru vine sa incheie campania de lansare a celor doua volume in liceele bucurestene, desfasurata in perioada 22-26 martie. Ca si in cazul primului volum al seriei, Semnul, evenimentul de lansare s-a bucurat de parteneriatul cu Pro FM si de implicarea entuziasta a celor mai de prestigiu saisprezece licee din Bucuresti: Jean Monet, Mihai Viteazu, C.A. Rosetti, Gheorghe Lazar, Scoala Centrala, Dimitrie Bolintineanu, Iulia Hasdeu, Ion Creanga, A.D. Xenopol, Mihai Eminescu, Lauder-Reut, Matei Basarab, Dinu Lipatti, Nicolae Kretzulescu, I.L. Caragiale si Emil Racovita.

Timp de o saptamana, vedetele Pro FM - Oana Tache si Nono Semen - au colindat liceele in cautare de aliati pe care i-au ademenit sa continue explorarea Casei Noptii, cea mai tare scoala pentru vampiri. Numai cei alesi au primit cartile, dar toti liceenii au fost invitati la intalnirea cu Hi-Q, pentru continuarea distractiei.

Amanunte pe litera.ro/casanoptii si in afisul atasat.

Seria Casa Noptii, gandita de P.C. Cast, cunoscuta autoare americana, impreuna cu fiica ei, Kristin Cast, a ajuns deja la al saptelea volum, care va fi lansat in Statele Unite la sfarsitul lunii aprilie 2010. Confirmarea succesului de care se bucura Casa Noptii a constituit-o prezenta, timp de 63 de saptamani, a primelor ei volume in topul New York Times al celor mai bine vandute carti. In Occident, cartile din Casa Noptii se bucura de un succes urias, fiind vandute deja in peste 6 milioane de exemplare.

Grupul Editorial LITERA a demonstrat, inca de la infiintare, coerenta editoriala si respect fata de cititori. Astazi, la mai bine de 20 ani de la fondare, LITERA constituie pentru multi cititori un reper si o certitudine – un reper al calitatii si o certitudine a valorii.

Editura LITERA
Str. Emanoil Porumbaru nr. 31A, et. 1, ap. 3