Care sunt cei mai buni hibrizi de porumb comercializati in Romania?

27 martie 2019, 03.43 - Afaceri   Agricultură

Bucuresti - 27 martie 2019 -

In cazul in care doriti sa cultivati porumb este bine sa va interesati de la ce companie sa achizitionati cele mai bune seminte. Fermierii romani au nevoie de cele mai bune seminte pentru a obtine productii care sa le satisfaca nevoile. Compania Rodbun se ocupa de comercializarea semintelor de porumb avand in portofoliu hibrizi de top, sub marca Genetica Premium.

Rodbun se ocupa de testarea hibrizilor produsi de BC Institute, pentru a oferi agricultorilor romani cele mai bune solutii pentru un farming de succes. In portofoliul acestora se regasesc Hibrizi Genetica Premium BC (BC 344, BC 306, JUMBO 48, BC 408, BC 418, BC 478), Hibrizi Genetica Premium (Premium Baragan 34, Premium Cera 395), Hibrizi genetica Fundulea (F376, OLT) si Hibrizi genetica Turda (Turda 201, Turda Star). Bineinteles, alaturi de
ingrasaminte pentru porumb recoltele se vor bucura de productii satisfacatoare.

Semintele din portofoliul Rodbun sunt hibrizi genetica premium BC

Acestea manifesta o productivitate foarte ridicata si toleranti la cadere. Se pot cultiva cu succes in toate zonele de campie si coline ale Romaiei. In general, se recomanda a se cultiva pentru furaj.

Unele soiuri sunt tolerante la seceta si arsita, inregistrand o productivitate foarte buna chiar si in anii secetosi. Au o rezistenta buna la bolile stiuletelui si frunzelor, la caderea si frangerea tulpinilor. Mai mult, se pot adapta cu usurinta la diverse soluri sau zone de cultura.

Hibrizii genetica premium realizeaza productii constante in areale diferite. Au o toleranta foarte buna la cadere si se pot cultiva cu succes in zonele I si II favorabile culturilor de porumb, atat irigat, cat si neirigat. Unele seminte sunt rezistente la temperaturi scazute si la temperaturi ridicate. In functie de irigarea solului, densitatea de seminte necesare se poate modifica.

Hibrizii de genetica Fundulea

Acestia se remarca prin toleranta la seceta si la arsita. Au o rezistenta bun la diferitele boli ale stiuletelui si frunzelor, la caderea si frangerea tulpinilor. Inregistreaza constant o productivitatea foarte mare si manifesta o buna adaptabilitate la diferite soluri si zone de cultura.

Pentru a afla mai multe despre semintele comercializate de Rodbun, accesati
https://rodbun.ro/. Aici gasiti informatiile necesare pentru a alege cele mai potrivite seminte si ingrasaminte pentru a produce cele mai bogate culturi de agricultura.

Cuvinte cheie:  hibrizi de porumb Genetica Premium Rodbun hibrizi genetica premium

Care sunt cei mai buni hibrizi de porumb comercializati in Romania?