Trucul pentru ingrijirea eficienta a pielii: Un dozator sapun de inalta calitate ce va furniza produs parfumat si hidratant

Bucuresti - 12 decembrie 2018 -

Atunci cand vorbim despre sapun, avem in minte nu doar o piele fina si catifelata, ci si metoda de curatare a acesteia, de eliminare a microbilor si a murdariei. Desi nu putea fi tinut intr-un dozator sapun si nici nu avea un miros placut, romanii il combinau cu arome de flori, in ritualul lor de purificare si hidratare.

Sapunul este unul dintre produsele pe care le folosim zilnic, dar stiai ca are o istorie de mii de ani? Sapunul a fost utilizat inca din cele mai vechi timpuri, fiind obtinut din grasimi animale si din soda.

Astazi, avem la indemana noastra o gama larga de sapunuri, sub diferite forme si culori, asa cum acelasi lucru il putem spune si despre un dozator sapun. Acum vei descoperi mai multe despre dozatoare si varietatea lor. Cauta-l pe cel potrivit pentru tine!

Dozatoare de sapun pentru baie sau bucatarie

Dozatoarele de sapun, destinate baii sau bucatariei, sunt printre cele mai moderne produse indispensabile dintr-o locuinta. Pentru un proces de igiena completa, dozatorul de sapun este, cu adevarat, un produs must-have. Iata ce beneficii iti poate aduce, atat tie, cat si familiei tale, si de ce este obligatoriu sa iti utilizezi baia si bucataria cu un astfel de accesoriu modern:

•    un dozator de sapun iti ofera igiena corespunzatoare

Sigur ai in minte imaginea sapunului solid din vechea ta sapuniera din baie. De cate ori nu a fost acoperit de murdarie, praf sau par? In aceste conditii, nu ai putea spune ca fiecare senzatie la spalare a fost una placuta, mai ales atunci cand membrii familiei sunt numerosi si de varste diferite.

•    un dozator de sapun aduce un aer modern in baia sau bucataria ta

Dozatorul va schimba atmosfera din baie sau din bucatarie, cu atat mai mult cu cat il poti asorta cu restul accesoriilor, avand la dispozitie o gama variata de culori sau materiale si forme. Inca un plus pentru design!

•    un dozator de sapun reduce riscul de contaminare cu micro-organisme

Spuneam ceva de familii numeroase? Ei bine, un sapun solid care trece prin mai multe maini poate fi un semnal de alarma pentru igiena si un mediu confortabil pentru transmiterea bacteriilor sau a germenilor.

•    un dozator profesional de sapun te va ajuta sa faci economie

Dozatoarele de sapun profesionale sunt recunoscute pentru avantajul economic pe care il ofera pe termen lung. Iata un beneficiu care te va ajuta sa optimizezi cheltuielile din gospodaria ta!

Diversitatea dozatoarelor de sapun existente pe piata

Astazi, exista pe piata o varietate de astfel de produse, care pot raspunde tuturor nevoilor si asteptarilor clientilor. Numite si „dispensere de sapun”, dozatoarele pot avea diferite proprietati, in ceea ce priveste aspectul estetic, dar si functional.  De la dispensere realizate acoperite de suprafata cromata (cele mai fecvente si cele mai apreciate), ce pot fi curatate si ingrijite cu usurinta de-a lungul timpului, pana la cele de sticla, de culoare negru sau titanium. Variantele pot fi multiple, in functie de gusturile pe care le ai.

Cauti calitate si rasfat pentru pielea ta? Le-ai gasit!

Daca ceea ce cauti poate fi definit prin calitate la cele mai inalte standarde, garantia normelor de igiena si confort, iti recomandam produsele premium oferite
aici . O echipa specializata in tot ceea ce inseamna accesorii pentru sistemele sanitare, baterii-lux.ro te asteapta cu produse pentru baie si bucatarie la o calitate superioara.

Cuvinte cheie:  dozator sapun  baterii-lux.ro  sisteme sanitare