Lansarea noului catalog industrial CNS 2018-2020

Bucuresti - 05 octombrie 2018 -

Firma Unior Tepid va participa la a XVI-a ediţie a Salonului Auto București cu scopul de a profita de oportunitatea lansării noului catalog industrial CNS 2018-2020, catalog ce va fi lansat și în cadrul Târgului Tehnic București. Pe lângă aceasta, Unior Tepid beneficiază și de oportunitatea de a prefața evenimentul aniversar ”100 de ani de Unior”.

Catalogul CNS 2018-2020 are o destinație industrială (produsele din catalog fiind concepute pentru consum în regim intens) și se axează pe împletirea brandurilor generaliste cu cele atent selecționate, prezentând mai multe branduri noi, branduri ce vor sta la dispoziția partenerilor, atât prin oferta existentă în catalog cât și prin cele peste 400.000 de repere ce vor fi disponibile la cerere.

Unior Tepid se poate lăuda cu cea mai bună calitate a produselor folosite în regim industrial dar și cu cel mai mic preț posibil pentru toate produsele. În plus, produsele catalogului industrial CNS au o valabilitate de 25 de luni și pun accent pe respectarea normelor de securitate a muncii, pe trasabilitatea sculelor, pe garanții, fiabilitate, pe durată de viață, confort, anduranță, etc.

Spre deosebire de alte cataloage, castetele tehnice ale fiecărui produs din cadrul catalogului CNS 2018-2020 sunt concepute într-un mod unitar și asumat pentru a facilita căutarea anumitor specificații.

Caracterul generalist al catalogului este păstrat cu ajutorul a 5 grupe mari de uneltar, respectiv, scule de mână, scule așchietoare și port-scule, scule pentru industria lemnului, scule electrice, pneumatice, hidraulice, electro-hidraulice, scule și instrumente de măsura și control - în cadrul grupelor existând însă și scule speciale, răspunzând nevoilor nișate, pentru utilizarea în domenii strict reglementate (scule electroizolante pentru lucrul sub tensiune la 1000V, scule antiexplozie, s.a.), pentru lucrul la înălțime, pentru instalații, pentru electroniști, service biciclete, ș.a.

În acest an, în cadrul Salonului Auto București, Unior Tepid deține un stand de aproximativ 40 mp iar în paralel cu acest eveniment, pentru 3 zile, la evenimentul numit Târgul Tehnic București, compania mai are un stand de aproximativ 170 mp, deoarece în cadrul acestui târg se vizează coordonata generalistă a firmei Unior Tepid, motiv pentru care prezența echipei este bine pregătită și dedicată distribuitorilor de scule din toate domeniile din industrie(transport, industria de prelucrare a lemnului, mecanica fină, utilități, metalurgie etc)

Compania Unior Tepid a fost înființată în anul 2000 și încă de atunci se poate lăuda cu o gamă largă de produse pentru care este distribuitor exclusiv. În prezent, peste 50 de branduri sunt reprezentate în România de către Unior Tepid iar printre acestea se numără și Diager, Tivoly, Pilana, Stayer, Wilpu, Eklind, Port-Bag, Metalurgica Minotti, Ozat etc.

Contact:

Tel: +40 268 318 430; +40785 222 660

tepid@tepid.ro ; tepid.plb@tepid.ro

Catalog CNS 2018 -2020:

Cuvinte cheie:  Unior-Tepid  Unior  Tepid  TIB  scule  Salonul Auto București  performanta  lider piața de scule  catalog industrial  CNS 2018-2020