L'Armoire la a doua editie a expozitiei cu vanzare ,,Oda Martisorului"

19 februarie 2010, 03.43 -

Bucuresti - 19 februarie 2010 - L’Armoire la a doua editie a expozitiei Oda Martisorului – expozitie semnata de designeri romani
In perioada 26 februarie – 8 martie, L’Armoire concept store organizeaza a doua editie a expozitiei cu vanzare “Oda martisorului”, la sediul sau din B-dul Ion Mihalache nr.18 colt cu Intrarea Noptii nr.1.
Martisoare realizate manual vor fi expuse in aceasta perioada pentru a incanta privirile si a inveseli inimile. Martisorul este prilej de bucurie odata cu venirea primaverii.
Stephan Pelger, Wilhelmina Arz, Andra Clitan, Larisa Stan, KFashion, Carla Brillanti, Eugenia Enciu, Alexandra Calafeteanu, Arrera, Mirela Diaconu sunt cativa dintre designerii romani ce isi expun creatiile vestimentare la L’Armoire si vor crea martisoare din materiale diverse: sticla, pietre, tesaturi, pene, metale pretioase.

In aceasta perioada publicul interesat poate gasi la L’Armoire accesorii si bijuterii ce pot constitui idei originale de cadouri pentru femeia - mama, bunica sau prietena din vietile noastre. Cu aceasta ocazie, brandul francez Oliviers&Co rasfata clientele cu delicii mediteraneene: uleiuri si specialitati de ulei de masline, dulciuri si cosmetice BIO.
Expozitia se desfasoara in fiecare zi intre 11.00 si 19.00 iar sambata si duminica intre 11.00 si16.00.

B-dul Ion Mihalache, nr. 18 colt cu Intrarea Noptii, nr1
tel 0726339937; 0726339936
office@larmoire.ro
www.larmoire.ro