LASTING System încheie un nou parteneriat în domeniul securității informatice cu Sophos

09 iulie 2018, 04.50 - Afaceri   IT&C   Tehnologie

Bucuresti - 09 iulie 2018 -

Începând cu 1 iunie 2018, LASTING System vă pune la dispoziție soluțiile de securitate informatică Sophos, în calitate de Distribuitor Autorizat pe piața din România.

Acest parteneriat se înscrie în strategia LASTING System de a-și consolida prezența pe piață la nivel național și de a oferi clienților săi soluții IT B2B complete, precum și suport continuu și servicii performante, de ultimă generație.

Sophos este una dintre cele mai importante companii din domeniul securității informatice la nivel global. Soluțiile sale complete, ușor de instalat și administrat protejează rețelele de calculatoare ale diverselor organizații private și ale instituțiilor guvernamentale din toată lumea, împotriva amenințărilor de securitate cibernetică. Sistemul său de integrare a endpoint-urilor este o premieră în industrie, fiind apreciat pentru performanța unică oferită, și recunoscut pe piața de specialitate ca atare. „Nicio altă companie nu se apropie (de Sophos) în a furniza acest tip de comunicare între produsele de securitate a rețelei și endpoint-uri” - IDC

„Suntem încântați să lansăm colaborarea cu Sophos și să avem în portofoliul nostru soluții ale acestui partener în domeniul securității IT de ultimă generație, oferind o abordare all-in-one, tip one stop shop, pentru gestionarea diferitelor aspecte legate de securitatea cibernetică. Orice companie se confruntă cu nevoia de a se proteja contra riscurilor de securitate, iar cu Sophos, soluția pentru complexitatea în creștere a riscurilor mizează pe claritate și siguranță. LASTING System vă invită să descoperiți că securitatea informatică inteligibilă este cel mai bun răspuns într-o lume a provocărilor complicate. Colaborarea cu Sophos reprezintă o evoluție importantă a portofoliului nostru de soluții pe zona Cybersecurity, marcând astfel interesul LASTING System de dezvoltare continuă ca VAD (Value Added Distributor).”
– a declarat Dl. Mircea Sîrbu, Director Distribuție LASTING System.

Suntem foarte entuziasmați de colaborarea directă cu LASTING System, deoarece palmaresul acesteia și experiența solidă în implementarea celor mai bune soluții informatice de infrastructură se vor aplica acum și în livrarea soluțiilor de securitate marca Sophos”, a declarat Mariusz Rzepka, Territory Manager Eastern Europe, Sophos.

Despre LASTING System

LASTING System, parte a Grupului LASTING, este una dintre cele mai mari companii de IT din România cu acționariat 100% romanesc, având o prezență de peste 21 de ani în zona de afaceri B2B. Elementele solide și valorile de business LASTING au permis dezvoltarea de parteneriate strategice, încheiate cu producători de top la nivel mondial, cât și acoperirea întregului teritoriu al României printr-o rețea de parteneri, extinsă la ora actuală și la nivel regional (Balcani).

Direcțiile de business curente LASTING System constă în distribuția cu valoare adăugată de componente de infrastructură IT pe zonele de critical computing, stocare consolidată, comunicații, soluții de supraveghere High-Definition, soluții de backup power, cât și oferirea de servicii tehnice și profesionale conexe acestor soluții.

Serviciile oferite de compania noastră au în vedere și proiecte hardware care răspund unor cerințe complexe, incluzând servere performante, sisteme de stocare de ultimă generație sau centre de date digitale.

Despre Sophos

Peste 100 de milioane de utilizatori din 150 de țări se bazează pe soluțiile complete de securitate Sophos, cea mai bună protecție împotriva amenințărilor complexe și a pierderilor de date.

Ușor de implementat, de gestionat și utilizat, soluțiile Sophos includ un sistem de criptare a cărui valoare a fost recunoscută prin distincții la nivelul industriei securității cibernetice, soluții de securitate pentru endpoint-uri, pentru web şi e-mail, soluții mobile și de rețea - susținute de SophosLabs, o rețea globală de centre care colectează informații despre amenințările specifice. Sophos are sediul în Oxford, U.K., și este tranzacționată la bursă la Londra sub simbolul "SOPH". Detalii suplimentare sunt disponibile la
www.sophos.com

LASTING System, Sophos enter IT security distribution partnership in Romania

Starting June 1, 2018, LASTING System now delivers Sophos cyber security solutions, becoming an Authorized Distributor on the Romanian market.

This partnership is part of the LASTING System strategy to strengthen its market presence at the national level and provide its customers with complete B2B IT solutions, as well as with continuous support and quality services.

Sophos is a global leader in network and endpoint security. It provides complete, simple to deploy, manage, and use solutions that protect the computer networks of various private organizations and government institutions around the world against cyber-security threats. Its endpoint integration system is an industry first, appreciated for its unique excellence, and recognized as such in the market. “No other company is close to delivering this type of communication between endpoint and network security products” - IDC

“We are excited to launch our collaboration with Sophos, and to have in our portfolio solutions from this leading-edge IT security partner that brings an all-in-one, one stop approach to the management of various cyber security aspects, which all organizations need to cover. With Sophos, the solution to complexity is clarity and confidence. LASTING System invites you to discover how simple security is better security, in a world of complex demands. Our collaboration with Sophos represents an important step ahead for our Cybersecurity solution portfolio, marking LASTING System’s interest in the constant development as VAD (Value Added Distributor).”
– said Mr. Mircea Sîrbu, Distribution Manager at LASTING System

“Sophos is very excited to be working directly with LASTING as the company has a strong track record for implementing best of breed systems to support the delivery of our security solutions," said Mariusz Rzepka, Territory Manager Eastern Europe.

About LASTING System

LASTING System, part of the LASTING Group, is one of the largest IT companies in Romania with 100% Romanian shareholding, having an over 22 years’ presence in the B2B business area. The company’s solid market position and the LASTING business values have allowed the development of strategic partnerships with top global producers and enabled the coverage of the whole territory of Romania through a network of local partners, currently extended to regional (Balkans) partnerships.

LASTING System specializes in the value-added distribution (VAD) of IT infrastructure components with a strong focus on the areas of critical computing, consolidated storage, unified communications, high-definition surveillance solutions, backup power solutions, as well as in the provision of related technical and professional services for all of the above.

The company also provides for sophisticated hardware projects that meet multiple requirements, including high-performance servers, state-of-the-art storage systems or digital data centers.

About Sophos

More than 100 million users in 150 countries rely on Sophos’ complete security solutions as the best protection against complex threats and data loss.

Simple to deploy, manage, and use, Sophos’ award-winning encryption, endpoint security, web, email, mobile and network security solutions are backed by SophosLabs - a global network of threat intelligence centers. Sophos is headquartered in Oxford, U.K., and is publicly traded on the London Stock Exchange under the symbol “SOPH.” Details on
www.sophos.com

Cuvinte cheie:  LASTING System  Sophos  Mariusz Rzepka  Mircea Sirbu