Caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine” – prima oprire este la Craiova!

Craiova - 18 mai 2018 -

Wienerberger Romania isi confirma pozitia de lider pe piata si marcheaza aniversarea celor 20 de ani de prezenta in Romania printr-un proiect inedit: caravana „Inovatia Wienerberger mai aproape de tine”. Prima oprire a caravanei va fi la Craiova, la sediul companiei Damila SRL, distribuitor local Wienerberger si Tondach.

Vineri si sambata, pe 18 si 19 mai, toti cei interesati sa primeasca consultanta tehnica personalizata pentru produsele Porotherm si Tondach, sa afle mai multe detalii despre constructia unei case durabile din caramida sau a unui acoperis din tigla ceramica, sunt asteptati la caravana “Inovatia Wienerberger mai aproape de tine”, la sediul Damila SRL, din strada Henry Ford, numarul 6A (fostul numar 256 bis). Programul evenimentului este urmatorul: vineri, 18 mai, in intervalul 8:00 – 18:00 si sambata, 19 mai, intre orele 8:00 – 13:00.

Astfel, proiectul este o ocazie de a cunoaste mai bine produsele si serviciile inovatoare Wienerberger, dar si de a participa la discutii cu reprezentantii companiei care pot oferi solutii concrete pentru intrebari punctuale.  Cei care vor veni la caravana vor afla cum functioneaza aplicatiile web
www.calculeazatondach.ro,  pentru calculul necesarului de tigla ceramica, si Vede Tondach, pentru realizarea unei simulari a acoperisului.

In plus, vineri, pe 18 mai, in incinta Electroputere Parc (Calea Bucuresti, Nr. 80), in intervalul 12:00 – 18:00, va fi amplasat un panou interactiv prin intermediul caruia toti cei care doresc sa-si construiasca o casa in curand vor primi o invitatie pentru a accesa un voucher promotional. Pentru a transforma mai apoi invitatia in voucher promotional, cei interesati sunt asteptati sa vina la caravana, la sediul companiei Damila SRL pana pe 19 mai, la ora 12:00.

In perioada mai – iulie 2018, caravana “Inovatia Wienerberger mai aproape de tine” va calatori in 9 orase din tara, in Craiova, Suceava, Brasov, Timisoara, Pitesti, Arad, Cluj, Sibiu, Constanta. Puteti afla mai multe informatii despre eveniment accesand
www.wienerberger.ro

Despre Wienerberger Romania

Wienerberger Sisteme de Caramizi este cel mai mare producator de blocuri ceramice din Romania. Compania detine patru unitati de productie la nivel local. Fabricile de la Gura Ocnitei – Dambovita, Sibiu, Tritenii de Jos – Cluj  si Buzau sunt cele mai moderne unitati de acest tip din tara. Wienerberger Romania este parte a grupului Wienerberger reprezentat la nivel global in 33 de tari avand peste 10.572 angajati.
www.wienerberger.ro.

Persoana de contact: Nona Beicu, 0759.035.041,