As Line Spedition - parte a grupului IAH, flota noua si servicii de transport vehicule

17 aprilie 2018, 02.48 - Auto   Industrie

Bucuresti - 17 aprilie 2018 -

As Line Spedition, companie ce face parte din grupul International Alexander Holding, condus de antreprenorul roman Simion Apreutese, ofera servicii de transport vehicule. Strategia in dezvoltarea acestui nou segment a fost de a achizitiona flota noua, de ultima generatie, investitia initiala ridicandu-se la 10 milioane de euro.

“Ca si furnizor de transport si logistica activam de 15 ani in sectorul de automotive si ne-am dorit sa dezvoltam un serviciu conex, pentru care exista cerere. Focusul este de a pastra gradul de securitate si calitate si pentru transportul de masini si totodata de a intregi portofoliul de servicii pentru partenerii nostri”, a declarat Loredana  Dan Euope BDM al International  Alexander Holding.

Cuvinte cheie:  As Line Spedition  IAH  International Alexander Holding  Simion Apreutese  transport vehicule