Dan Costinescu, partener pe litigii si arbitraj

10 februarie 2010, 04.10 - Afaceri   Avocatură

Bucureşti - 10 februarie 2010 - Biroul din Bucuresti al Schoenherr are un nou partener pe litigii si arbitraj in persoana lui Dan Costinescu. Alaturi de Sebastian Gutiu, managing partner, Costinescu va coordona departamentul de litigii si arbitraj din Bucuresti. “In climatul economic actual, am constatat cresterea atat a gradului de dificultate a cazurilor, cat si a volumului de munca in departamentul de litigii si arbitraj. Avocati cu experienta in litigii sunt greu de gasit, astfel incat suntem incantati ca un avocat de calibrul lui Dan s-a alaturat echipei noastre”, a comentat Gutiu.

Costinescu are o experienta juridica de peste 10 ani, acumulata atat in departamentul juridic al Petrom, cat si in firme de avocatura importante. Intre 2007 si 2009, Dan Costinescu a condus departamentul juridic al Petrom, pozitie in care a acordat asistenta juridica acestei companii atat in legatura cu tranzactii importante cat si in probleme juridice de drept societar.

Costinescu este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti.

Promovarea sa vine la trei luni dupa promovarea Narcisei Oprea, partener responsabil pe piata de capital in cadrul Schoenherr si creste numarul partenerilor din biroul din Bucuresti la sase.

Schoenherr şi-a început operaţiunile în Bucureşti în 1996, iar astazi este una din cele mai experimentate firme internationale de avocatura de pe piata romaneasca. Cei 56 de avocati ai Schoenherr acordă asistenţă juridică clienţilor romani si interantionali în principalele domenii ale dreptului afacerilor, axându-se pe: litigii & arbitraj, drept corporatist / achiziţii & fuziuni, finanţe – bănci si piata de capital, tranzacţii imobiliare, dreptul concurenţei, dreptul muncii, proprietate intelectuala, media, tehnologie si comunicatii, bio stiinte.

Schoenherr este o casă de avocatură europeană care numără peste 300 de avocaţi în birourile sale din Belgrad, Bratislava, Bruxelles, Bucureşti, Budapesta, Kiev, Ljubljana, Praga, Sofia, Varsovia, Viena şi Zagreb. Schoenherr oferă consultanţă juridică clienţilor săi, firme locale şi internaţionale, în toate domeniile dreptului de afaceri. Îmbinarea consultanţei de înaltă calitate cu rezolvarea eficientă a problemelor în mandate şi tranzacţii complexe constituie baza filozofiei Schoenherr. În toate jurisdicţiile în care activează, birourile Schoenherr respectă standardele legale şi regulile de conduită locale.

Sebastian Gutiu, Managing Partner
T: +40 21 319 6790, E: s.gutiu@schoenherr.ro