Sterling Resources inclusă în topul 2010 TSX Venture 50

08 februarie 2010, 03.12 - Afaceri   Bănci / Asigurări   Petrol

Bucureşti - 08 februarie 2010 - Sterling Resources Ltd. (TSX-V:SLG) („Sterling” sau „Societatea”) are plăcerea de a face cunoscut faptul că la 5 februarie a.c., societatea a fost nominalizată în clasamentul TSX Venture 50 realizat de bursa de valori TSX Venture Exchange din Toronto. Acesta este un clasament al societăţilor cu poziţia cea mai solidă pe piaţă dintre societăţile cotate la această bursă de valori. Clasamentul TSX Venture 50 vizează zece companii emergente din cinci sectoare industriale identificate ca fiind dominante pe piaţa publică de capital de risc din Canada.

„Ne onorează faptul că am fost nominalizaţi în topul TSX Venture 50 al acestui an” a precizat CEO-ul Sterling, Stewart Gibson. „Statutul de societate cotată la bursa TSX Venture Exchange ne-a permis, de-a lungul anilor, să menţinem lichiditatea pieţei şi să mobilizăm capital propriu care să ne asigure finanţarea strategiei de creare de plusvaloare în dezvoltarea companiei noastre” a adăugat Dl. Gibson.

Clasamentul 2010 TSX Venture 50 pe anul 2010 a fost întocmit pe baza a patru criterii cu pondere egală, respectiv randamentul investiţiilor, tranzacţionarea, numărul analiştilor financiari şi creşterea capitalizării bursiere, în următoarele domenii: tehnologii nepoluante, industrii diversificate, exploatare minieră, tehnologii şi ştiinţele vieţii, industria petrolului şi a gazelor naturale.

„Suntem încântaţi să oficiem nominalizările în topul 2010 TSX Venture 50 pe anul 2010” a declarat John McCoach, Preşedintele TSX Venture Exchange. „Datorită performanţelor excepţionale, aceste companii au devenit lideri incontestabili de piaţă în sectoarele în care activează şi suntem mândri că sunt cotate la TSX Venture Exchange. Le urăm succes în continuare” a adăugat Dl. McCoach.

Sterling Resources Ltd. este o companie canadiană cotată la bursă, care operează la nivel internaţional în industria petrolieră şi a gazelor naturale. Societatea are sediul în Calgary, Alberta şi deţine active în Regatul Unit, România şi Franţa. Acţiunile sunt cotate şi oferite spre tranzacţionare la bursa de valori TSX Venture Exchange sub simbolul „SLG”.

Cuvinte cheie:  Sterling Resources  clasament  nominalizare