Inaugurare Showroom LeasingAutomobile Cluj-Napoca

09 martie 2018, 02.10 - Auto

Bucuresti - 09 martie 2018 -

LeasingAutomobile este cel mai reprezentativ dealer auto rulate din Romania. Reprezentante in Galati, Arad, acum si in Cluj-Napoca, in curand si in Bucuresti. Masinile sunt de import, atent selectate si verificate, marci premium precum Audi, BMW, Mercedes, Toyota, Skoda, Volkswagen, Mazda, Opel, Renault si altele. Autovehiculele vandute au fost fabricate in intervalul 2014-2018.

Serviciile LeasingAutomobile se adreseaza atat persoanelor juridice prin
finantare leasing cat si persoanelor fizice, prin credit auto. Masinile care se adreseaza programelor leasing se vand cu TVA deductibil. Pentru clienti, nu sunt necesare drumurile la banca. Dosarele se depun la birourile din cadrul parcului auto si se aproba in maxim 24 h.

Autovehiculele vandute in parcurile LeasingAutomobile au revizia efectuata, au garantie, beneficiaza de asistenta rutiera si pot fi livrate oriunde in tara, gratuit. Poti vedea toate beneficiile
aici.

LeasingAutomobile este prezent si online, unde doritorii pot vedea toate masinile pe stoc, detaliile legate de leasing si credit, numerele de telefon de contact si adresele parcurilor. In sectiunea Promotii, se gasesc masinile cu pret redus.

Programul de
buyback ofera posibilitatea achizitionarii unui autovehicul mai performant fara a mai pierde timp in incercarea de a gasi un cumparator pentru masina detinuta.

Daca iti doresti o anume masina si nu ai gasit-o in stocul nostru, poti folosi serviciul de
comanda auto. Ne ocupam de toata documentatia si in cel mai scurt timp vei fi la volanul automobilului dorit, fara ati asuma niciun risc si fara calatorii in afara tarii.

Vino sambata, 10 martie, incepand cu ora 10:00 in Cluj-Napoca pe strada Traian Vuia 182A si afla primul promotiile si ofertele din cel mai nou showroom LeasingAutomobile.

Cuvinte cheie:  LeasingAutomobile  credit auto  auto rulate

Inaugurare Showroom LeasingAutomobile Cluj-Napoca