TonerPRO.ro - Tot ce trebuie sa stii despre cartuse imprimanta Lexmark, cele mai ecologice cartuse

25 ianuarie 2018, 10.26 - IT&C   Tehnologie

Bucuresti - 25 ianuarie 2018 -

Grija marilor companii producatoare de imprimate pentru mediul inconjurator a devenit tot mai mare in ultimii ani, ca rezultat al fenomenelor care au adus numeroase ingrijorari ecologice, ceea ce a dus la adoptarea unor masuri de productie prin care planeta sa fie protejata. Iar fabricarea cartuse imprimanta Lexmark nu a ocolit acest punct sensibil.

Poate parea un pas mic, dar fiecare element al unei productii industriale care este fabricat cu grija pentru mediul incojurator poate face o diferenta majora in protejarea si conservarea resurselor naturale pe o durata mai mare de ani decat daca acest aspect ar fi cu totul ignorat.

TonerPRO.ro vinde cartuse imprimanta Lexmark originale, reciclabile, compania producatoare fiind una dintre cele mai mari din Statele Unite care se ocupa cu manufacturarea de imprimante laser, adoptand o tehnologie prin care mare parte din materiale sunt reciclabile.

Firma cu origini chineze vinde anual milioane de cartuse, imprimante si hartie. Valorile companiei sunt acelea de a investi in produse rezistente, de calitate, dar prietenoase cu mediul. De acceea, compania fabrica aceste cartuse respectand standardele de mediu, dar oferind in acelasi timp o calitate ireprosabila, fiindca una nu trebuie sa o excluda pe cealalta.

Imprimante si cartuse profesionale ecologice

Cartusele Lexmark au culori vibrante si un negru care arata intens pe orice fel de hartie. Materialele printate surprind cele mai fine detalii, cerneala este rezistenta si in acelasi timp ecologica.

De aceea, tehnologia folosita este una avansata, in care s-a investit timp si calitate, tocmai pentru ca produsul sa fie unul perfect. Si chiar asa si este.

Mai mult, in aproximativ 60 de tari din intreaga lume firma a dezvoltat un program de recompensare a clientilor care returneaza cartusele utilizate.

Clientii participa anual la acest program. Toate recipientele returnate de clienti sunt refolosite si nu arse sau distruse.

Pana acum, un procent de 18% din totalul cartuselor vandute de firma sunt returnate, iar pentru anul viitor se doreste cresterea cifrei la 25%.

Si fiecare cartus returnat are un impact pozitiv imens asupra mediului inconjurator. Studiile au aratat ca un singur recipient din plastic care este reciclat si nu aruncat pur si simplu la gunoi reduce cu 50% gradul de poluare pe care l-ar fi avut asupra naturii.

Iar productia este cat se poate de buna in acest mod, fiindca permite fabricarea mai multor produse  folosind mai putine materiale.

Cartusele Lexmark sunt poate printre cele mai ecologice la ora actuala si este de preferat ca, daca aveti o imprimanta de la aceasta firma, sa cumparati cartuse originale.

Beneficiile sunt multiple, de la calitatea materialelor printate, pana la buna functionare a imprimantei si rezitenta acesteia in timp.

De aceea, alegeti produse originale, de la magazine avizate, care va pot asigura de acest lucru.

Toner PRO este magazinul in care gasiti cartuse pentru imprimante originale si compatibile de la cei mai mari producatori de pe piata. Preturile sunt accesibile, iar livrarile sunt disponibile in intreaga tara.

Pentru mai multe detalii despre cartuse si comenzi accesati
magazin online TonerPRO.ro sau sunati la numarul de telefon:

Cuvinte cheie:  TonerPRO.ro  Lexmark