Compania Ana şi Cornel îşi aşteaptă vizitatorii la târgul INDAGRA FOOD & CARNEXPO 2017

25 octombrie 2017, 11.04 - Evenimente

Bucureşti - 25 octombrie 2017 -

Compania „Ana şi Cornel” participă la Târgul Internaţional Indagra Food & Carnexpo, eveniment dedicat producătorilor de alimente şi furnizorilor de tehnologii şi echipamente de procesare în industria alimentară, ce va avea loc anul acesta în cadrul Pavilionului Central Romexpo, în perioada 25 – 29 octombrie 2017.

Ajuns la cea de-a XXII ediţie, INDAGRA 2017 este o manifestare complexă cu scopul de a reuni cererea şi oferta celor mai importanţi producători, importatori şi furnizori din industria alimentară.

Asemenea ediţiei Indagra 2016, persoanele care vor vizita standul Ana şi Cornel, situat la nr. 215 sector D, vor putea discuta cu specialişti in domeniu pentru a afla mai multe informaţii despre produse, modalitatea de realizare a acestora , cele mai noi locaţii, oferta de produse şi orice alte informaţii despre brandul Ana şi Cornel.

La standul Ana şi Cornel, vizitatorii vor putea degusta din produse în cadrul sesiunilor de sampling organizate special, în fiecare zi.

„ Ne mândrim cu experienţa acumulată şi cu fidelitatea clienţilor noştri, care au apreciat calitatea produselor Ana şi Cornel si a serviciilor de-a lungul acestor 23 de ani de activitate. Participarea în cadrul Târgului Internațional Indagra Food & Carnexpo reprezintă o ocazie ideală de a interacționa cu clienții și de a le oferi informații despre produsele lor preferate si despre brandul De la Ana şi Cornel. Ca în fiecare an, pentru acest eveniment am realizat un produs în ediţie limitată – Salam cu şuncă Rustic, produs din care curioşii pot degusta pe parcursul celor 5 zile de eveniment”, declară Andra Irimia, Manager Marketing  al companiei Ana și Cornel

Vă aşteptăm cu drag să împărtăşiţi cu noi bucuria de a fi prezenţi la acest eveniment, la standul nostru din Pavilionul Central, Sector D, Stand 215.

Cuvinte cheie:  targ  mancare  romexpo  ana si cornel