Pronat Expo - Targ profesional de produse bio

27 septembrie 2017, 01.40 - Afaceri

Timișoara, Sânandrei - 27 septembrie 2017 -

PRONAT S.R.L.- importator, procesator și distribuitor de produse naturale si BIO, va organiza în data de 7 Octombrie 2017, orele 09:00-18:00, Târgul profesional PRONAT EXPO dedicat partenerilor Pronat și companiilor, editia I. Este primul târg de acest gen din România, organizat de o firmă de distribuție produse bio.

Locația unde se desfășoară evenimentul: Timișoara/Sânandrei, DN 69 Km 10,5, Artemis Industrial Parc Sânandrei, jud. Timis.

Scopul acestui târg este să adune laolaltă partenerii existenți și cei potențiali ai produselor distribuite de Pronat. Dorim să întărim parteneriatul comun și astfel să devenim împreună mai puternici și cu un impact mai mare asupra iubitorilor de produse BIO.

Evenimentul PRONAT EXPO va conține:

- informații, degustare și testare sute de produse bio (alimente/suplimente/cosmetice certificate)

- Seminarii gratuite despre standardul de certificare bio, vânzări și nutriție.

- Discount-uri substanțiale și oferte surpriză pentru comenzile efectuate în cadrul târgului: oferta unica valabilă doar în ziua târgului.

Prin acțiunile de degustare, contact nemijlocit și sesiuni de comunicări specifice, dorim să creștem gradul de conștientizare al calității produselor oferite și să constituie un stimulent pentru creșterea afacerii celor implicați. De asemenea, aveti posibilitatea de interacționare cu alți participanți, activi în același domeniu.

Evenimentul Pronat EXPO se adresează: magazinelor alimentare sau naturiste, farmacii, cabinete de nutriție, baruri/restaurante/cafenele, săli de evenimente, săli de sport sau altor activități din sectorul alimentației publice.

Accesul este gratuit, exclusiv pe bază de înregistrare prealabilă, fiind un eveniment privat. Pentru înregistrare contactați-ne la: info@pronat.ro, tel: 0256 705 331 sau 0786 950 493 .

Compania Pronat este de peste 7 ani importator si distribuitor autorizat și certificat pentru produse natural si bio (hrană sănătoasă / suplimente alimentare/ cosmetice certificate / aparate). Activitatea companiei include import, dezvoltare de produse, private label, distribuție în lanțuri de retail, magazine naturiste si farmacii, dar si comercializare de produse bio către sectorul horeca. Toate produsele comercializate sunt disponibile on-line pe site-ul www.scufita-rosie.ro.

Cuvinte cheie:  târg  pronat  produse  bio

Pronat Expo - Targ profesional de produse bio