Bricomix.ro - Integrarea de cuptoare incorporabile pentru o bucatarie modernizata cu electrocasnice performante

11 iulie 2017, 11.33 - Afaceri

București - 11 iulie 2017 -

Decoratorii de interior se orienteaza din ce in ce mai mult spre crearea unor spatii minimaliste, care confera un aspect aerisit si ingrijit si practic, o atmosfera relaxanta. In aceasta directie, producatorii de mobilier si electrocasnice se adapteaza acestor influente si tendinte setate de viziunile marilor decoratori, inclusiv in spatiul alocat bucatariilor. Acestea sunt modernizate prin mentinerea unui aspect simplu, realizat cu ajutor incorporabilelor si mobilierlui potrivit: cuptoare incorporabile cu aspect futurist sau vintage, plite incorporabile, masini de spalat vase incorporabile si chiar cuptoare cu microunde incorporabile.

Modele de cuptoare incorporabile disponibile in catalogul magazinului online Bricomix.ro

Era aparatelor de gatit clasice incepe sa apuna incet, producatorii vizand doua aspecte: performanta (functii, programe diverse, design-ul deosebit) dar si aspectul general al aparatului de gatit (integrare in bucatarie, design atractiv).

De asemenea, daca aparatele de gatit clasice (aragaz) includeau si cuptorul, acum producatorii progreseaza in domeniul tehnologic, alegand sa creeze plite incorporabile separate de cuptorul propriu-zis, clientii putand sa opteze doar pentru plita incorporabila, alaturi de o hota performanta,  in functie de stilul de viata.

Caracteristicile cuptoarelor incorporabile

· Alimentare si tehnologia de gatire

In functie de tehnologia de gatire, categoria cuptoare incorporabile necesita diferite tipuri de alimentare:

1. Cuptoare incorporabile cu gaz

Cuptoarele alimentate cu gaz se incalzesc si se racesc rapid, fiind potrivite celor ce doresc sa prepare mai repede mancarea. Aprinderea acestor cuptoare incorporabile cu gaz se face cu ajutorul unei scantei produse electronic, care reduce riscul de incendiu si pierdere de gaze;

2. Cuptoare incorporabile electrice

Acest tip de cuptor se diferentiaza prin faptul ca produc caldura mai mare, fiind mai utile cand este vorba de copt, comparativ cu incorporabilele alimentate cu gaz;

3. Cuptoare incorporabile cu convectie

Aceasta tehnologie implica functioneaza pe baza de aer cald care circula pe suprafata interioara, gatind alimentele la o temperatura constanta si egala.

Datorita acestui fapt, alimentele sunt preparate uniform si mai rapid fata de celelalte tipuri de cuptoate incorporabile.

· Structura cuptoarelor incorporabile

Dupa ce ati decis ce tip de cuptor incorporabil doriti din punctul de vedere al alimentarii, urmeaza alegerea dimensiunilor si structurii de care aveti nevoie.

Exista cuptoare incorporabile standard (dimensiune: 60cm, cu un singur compartiment de gatire) si cuptoare incorporabile duble (dimensiuni: 70cm; 90cm, cu capacitate de gatire dubla, doua compartimente).

Pe langa aceste categorii de cuptoare, exista si cuptoare incorporabile care au atasat cuptor cu microunde, pentru a va asigura ca veti beneficia si de aceasta optiune.

Dimensiunile mentionate sunt dimensiunile standard pe care le produc principalele marci, insa exista si posibilitatea personalizarii si prelucrarii pentru a se potrivi cerintelor si comenzilor.

Functii si programe incluse

Avantajul principal al inovatiilor electrocasnicelor mici, mari si incorporabile consta in obtinerea rezultatelor intr-un mod mai rapid, mai economic si mai usor a rezultatelor corespunzatoare.

In cazul cuptoarelor de ultima generatie, exista anumite functii ce fac din aceste modele un element dorit in orice bucatarie:

· Posibilitati multiple de preparare a alimentelor - Foarte multe modele sunt prevazute cu functii de grill, rotisor, gatire cu aburi, ceea ce inseamna un stil alimentar diversificat, sanatos si preparate gustoase in timp scurt;

· Functie de autocuratare - In trecut, curatarea aragazului si a cuptorului reprezenta cel mai solicitant lucru  de intretinut din bucatarie, indiferent de performanta solutiilor utilizate.

Producatorii acestor cuptoare au luat in considerare acest aspect si au creat cuptoare ce utilizeaza doua moduri prin care cuptoarele se pot curata:

- Autocuratare catalitica: grasimile si uleiurile sunt absorbite cand sunt in stare lichida, la temperaturi ridicate;

- Autocuratare pirolitica: grasimile sunt topite prin aducerea la temperaturi foarte ridicate a suprafetelor cuptorului, transformandu-le in cenusa, ce poate fi curatata ulterior, mult mai usor.

Pe langa functiile si modalitatile multiple de gatire, cuptoarele incorporabile sunt vandute si cu o serie de accesorii utile: gratare diverse, ustensile si vase de gatit.

Date de contact

Documentati-va cu privire la cea mai potrivita varianta de cuptor de ultima generatie care se adapteaza si se potriveste stilului de viata pe care il aveti, accesand magazinul online:

In cazul in care doriti asistenta pentru a lua decizia corect, luati legatura telefonici cu un reprezentant al serviciului de relatii cu clientii:

0732.610.473

Cuvinte cheie:  bricomix  electrocasnice  cuptoare

Bricomix.ro - Integrarea  de cuptoare incorporabile pentru o bucatarie modernizata cu electrocasnice performante