Marci germane apreciate din parcul Leasing Automobile - Volkswagen de vanzare

29 iunie 2017, 12.24 - Afaceri   Auto   Social

Bucureşti - 29 iunie 2017 -

O mare parte dintre clientii care viziteaza parcurile auto Leasing Automobile prefera sa mearga la sigur si sa opteze pentru marcile nemtesti atunci cand achizitioneaza o masina rulata. Autmobilele rulate Volkswagen de vanzare comercializate de companie se afla in perfecta stare de functionare, iar posibilitatile de finantare multiple determina clientii sa isi aleaga modelul potrivit preferintelor si necesitatilor in privinta confortului si utilizarii.

Volkswagen de vanzare de la Leasing Automobile - Modele potrivite pentru orice stil de viata

Recunoscuta si apreciata in primul rand pentru siguranta, marca Volkswagen ramane in topul celor mai vandute marci din Romania.

Producatorii germani inoveaza constant aceasta gama diversa de masini, astfel incat indiferent de stilul de viata, soferii vor putea opta pentru modelul potrivit.

Parcurile auto Leasing Automobile cuprind diverse modele Volkswagen de vanzare la preturi competitive si calitate superioara.

Dintre modelele comercializate, se remarca prin confort si siguranta pasagerilor urmatoarele masini de tip:

·    Break

Volkswagen Passat (culori: maro);

·    SUV

Volkswagen Touareg (culori: maro);

·    Monovolum

Volkswagen Sharan (culori: albastru);

·    Berlina

Volkswagen Jetta (culori: alb;gri);

Volkswagen Passat (culori: maro).

Caracteristicile generale ale masinilor Volkswagen

Indiferent despre ce model este vorba, masinile rulate Volkswagen vandute de Leasing Automobile prezinta mai multe caracteristici apreciate de clienti:

·    Design modern si atractiv;

·    Interior confortabil;

·    Motorizare silentioasa;

·    Siguranta condusului si protectia pasagerilor;

·    Consum de combustibul optim;

·    Rata de depreciere mica.

Ce implica incheierea unei tranzactii de automobile in colaborare cu dealerul autorizat Leasing Automobile?

In cazul in care bugetul stabilit nu va permite achizitionarea unei masini noi, varianta uneia rulate ramane o optiune solida de luat in considerare.

Pentru a nu regreta o decizie pripita de a achizitiona de la persoanele fizice care se ocupa cu vanzarea de masini, colaborarea cu un dealer autorizat ramane cea mai buna alegere pentru o tranzactie sigura si inteligenta atunci cand se achizitioneaza o masina.

Dealerul autorizat Leasing Automobile intermediaza tranzactii sigure cu automobile rulate, la preturi foarte bune, cu posibilitati multiple de finantare.

Beneficiile colaborarii cu LeasingAutomobile:

·    Garantia investitiei intr-o masina in stare perfecta de functionare

Achizitionand o masina rulata prin LeasingAutomobile, clientii beneficiaza de o masina verificata inainte de vanzare de propria echipa de diagnoza auto, in timp ce se mentine un raport calitate-pret echilibrat.

·    Garantie oferita pentru fiecare model Volkswagen de vanzare

Indiferent care este modelul potrivit stilului de viata si necesitatilor reale de utilizare, atat modelele Volkswagen, cat si modelele altor marci sunt vandute cu o garantie de 3 luni sau 15.000km parcursi. In acest mod, clientii au garantia ca achizitioneaza o masina rulata fara defectiuni tehnice ascunse.

·    Posibilitati de finantare si schimburi auto

In functie de tipul de client (persoana fizica/persoana juridica), LeasingAutmobile le pune  acestora la dispozitie mai multe posibilitati de finantare (credit auto sau leasing financiar), precum si posibilitatea efecturarii unui schimb de masini (programul Buy-Back).

Pentru a studia oferta Volkswagen de vanzare, accesati website-ul companiei: leasingautomobile.ro

Catalogul online este structurat ingenios, clientii putand urmari eficient detaliile tehnice si toate specificatiile fiecarei masini.

Toate masinile pot fi vizualizate in cele doua parcuri auto LeasingAutomobile (Galati si Arad), acolo unde reprezentantii companiei va insotesc si va consiliaza pe toata durata procesului de achizitie.

Telefon: 0741.414.488 / 0741.414.466

Cuvinte cheie:  Leasing Automobile  auto  mărci germane  Volkswagen