Sisteme avantajoase de achizitie masini Opel de vanzare doar prin intermediul firmei Leasing Automobile

28 iunie 2017, 11.57 - Afaceri   Auto   Social

Bucureşti - 28 iunie 2017 -

Siguranta si confortul sunt caracteristici importante pe care trebuie sa le detina orice masina. Din acest motiv, majoritatea persoanelor, cand aleg un model nou de masina pe care sa-l achizitioneze, se orienteaza spre masini performante la preturi avantajoase. Masinile Opel de vanzare reprezinta, probabil, cel mai bun exemplu deoarece  aceasa marca combina tehnologii moderne cu un design revolutionar.

Daca vrei sa iti cumperi o masina rulata prin intermediul dealerului autorizat Leasing Autorizat beneficiezi de conditii de finantare simplificate la maxim si cu siguranta te vei bucura la volanul unei masini mult mai accesibile, ca pret, decat multe alte modele noi care indeplinesc aceleasi caracteristici.

Certitudinea achizitiei asigurata de serviciile profesionale ale consultantilor Leasing Automobile

Leasing Automobile este o companie cu experienta acumulata in peste un deceniu de activitate in domeniul importului si vanzarilor de masini rulate din gama premium, la preturi intotdeauna avantajoase.

Achizitia unei masini Opel de vanzare, fie ea si rulata, poate sa nu corespunda bugetelor pe care multe persoane le detin. Astfel, compania Leasing Automobile asigura solutii inovative care se materializeaza sub forma creditelor de finantare auto.

Datorita parteneriatelor multiple pe care compania le detine, accesarea acestor credite este mai simpla ca niciodata. In plus, acestea se acorda in perioade de timp foarte scurte, termenul minim fiind 24 de ore de la furnizarea documentatiei necesare in vederea indeplinirii conditiilor necesare.

Un alt avantaj al contractarii este reprezentat de faptul ca toate modele disponibile sunt garantate impotriva oricarui viciu ascuns. Astfel, testele riguroase la care aceste masini sunt supuse elimina riscul existentei defectiunilor insesizabile la o examinare superficiala.

Beneficii ale masinilor Opel second hand

·    Date concrete asupra masinii Opel de vanzare dorite printre care istoric si date tehnice reale, istoricul proprietarilor, eventualele interventii service care au intervenit;

·    Consultanta si informatii complete in privinta modelului ales. Prin intermediul acestui beneficiu veti putea sa va faceti o idee despre fiecare model Opel de vanzare in parte, precum si despre caracteristicile, precum si performantele modelelor disponibile;

·    Costurile de achizitie a masinilor Opel de vanzare sunt mai mici, dat fiind ca toate formalitatile se incheie intr-un singur loc. Astfel, veti fi scutit si de cheltuieli suplimentare, dar si de bataiile de cap care survin in momentul realizarii documentatie necesare in vederea achizitionarii masinilor marca Opel;

·    Leasing Automobile asigura transportul gratuit pentru orice masina achizitionata, pentru orice localitate sau oras din Romania.

Servicii profesionale garantate de experienta si dedicarea profesionistilor auto

Datorita experientei de peste 15 ani pe care compania Leasing Automobile o detine in doemeniul vanzarilor de masini, aceasta firma este intr-o continua adaptare la cerintele pietei, astfel incat serviciile oferite de aceasta companie reprezinta un echivalent al profesionalismului dedicat la orice alt brand auto existent in lume.

Date de contact

Informatii suplimentare despre modalitatea de achiziționare a masinilor Opel de vanzare, precum si caractetisticile acestora puteti suna la numerele de telefon:

0741 414 488 sau 0741 414 466 sau sa accesati website-ul: leasingautomobile.ro

Cuvinte cheie:  Leasing Automobile  Opel  maşini rulate  condiţii finanţare  beneficii