ColorMagic.ro – Magazinul tau online cu solutii fermecatoare pentru lacuire lemn in conditii avantajoase

05 mai 2017, 01.03 - Afaceri   Construcţii

Bucureşti - 05 mai 2017 -

Datorita farmecului sau unic, dar si al impactului vizual, lemnul este un material utilizat foarte prezent atat in exteriorul cat si in interiorul caselor. Pentru a-l pastra cat mai multi ani in stare buna, trebuie sa ai grija de el in mod corespunzator. Pentru procesul de lacuire lemn sunt utilizate produse care iti simplifica in mod considerabil activitatile de protejare a suprafetelor fabricate din lemn.

Lacuire lemn - Proceduri simplificate la maxim

Lacurile pentru lemn sunt produse destinate acoperirii micilor imperfectiuni de pe suprafata lemnului. In acelasi timp, lacuirea lemnului este recomandata pentru protejarea suprafetele si pentru a le asigura un aspect lucios, luminos, dar si pentru a reimprospata culoarea naturala a lemnului.

Compania olandeza Sikkens, in parteneriat cu magazinul online Color Magic, simplifica la maxim procedurile de lacuire lemn. Produsele disponibile te ajuta sa faci aceasta treaba de unul singur, fara a intampina complicatii.

Produsele din lemn sunt extrem de sensibile la mediul inconjurator. Pentru a te putea bucura cat mai mult timp de ele ar trebui sa stii ca trebuie sa le protejezi de cativa inamici:

·    Razele ultraviolete - Acestea cauzeaza arderi superficiale, ceea ce duce la aparitia fisurilor si a decolorarii. Desi lemnul nu este afectat in profunzime, acesta are de suferit la capitolul estetica;

·    Umiditatea – Fenomenul umezelii genereaza probleme mai grave mai ales in momentul in care apa de ploaie ramane in lemn si nu se evapora rapid.

Suprafetele din lemn au nevoie de tratament impotriva radiatiilor UV, impotriva umiditatii si impotriva mucegaiului.

Lacuirea lemnului este o necesitate recomandata de profesionisti

Lacurile de lemn de la ColorMagic.ro sunt produse care se usuca foarte rapid, iar pe baza unei reactii chimice rezulta o pelicula cu carcateristici benefice lemnului.

Lacuirea lemnului cu astfel de produse nu se realizeaza greu. In functie de preferintele si specificul produsului vopsit se pot alege una din cele trei metode de aplicare a produsului: vopsirea cu pensula, rola sau pistolul de pulverizare.

Lacul pentru lemn are dubla utilitate, iar scopul lui este sa asigure un aspect placut si sa prelungeasca durata de viata a lemnului, protejand proprietatile naturale pe care acest material le detine. Dar pentru a-i asigura eficienta, este esentiala o aplicare corecta, indiferent ca vorbim despre aplicare la interior sau exterior.

Lacuirea necesita rabdare si aplicarea se face in doua etape: pregatirea suprafetei si aplicarea lacului

Desi procesul de lacuire al lemnului iti poate parea o treaba pentru profesionisti, vei descoperi ca produsele de la Sikknes vor face aproximativ 90% din toata munca, iar tu doar te vei distra si relaxa, in timp ce suprafetele capata o noua viata.

Alegerea lacului este si ea foarte importanta si depinde foarte mult de tipul elementului de lemn pe care il vei vopsi. De exemplu, pentru obiectele utilizate in interior (pardoseala, mobila) sunt recomandate lacurile care creeaza o o pelicula rezistenta la abraziune, zgariere si deteriorari mecanice, dar care in acelasi timp este si rezistent la apa, detergenti.

Acceseaza www.colormagic.ro si descopera o gama variata de lacuri profesionale. Lacuirea lemnului se transforma intr-o joaca de copii.

Cuvinte cheie:  ColorMagic.ro  magazin  online  soluţii  lăcuire lemn