Primăria Sectorului 3 va începe campania de deratizare

30 martie 2017, 10.50 - Administraţie Publică   Social

Bucureşti - 30 martie 2017 -

Primăria Sectorului 3 va demara în perioada următoare acțiuni de deratizare în parcurile, miniparcurile și locurile publice pe care le administrează.

Acțiunile se vor desfășura în conformitate cu HCGMB nr. 158/2016 privind împuternicirea consiliilor locale ale sectoarelor 1-6 București să efectueze serviciul de salubrizare - activitatea deratizare - combatere șobolani în parcurile, spațiile verzi, locurile de joacă pentru copii, locuri de agrement, precum și alte locuri publice pe care le administrează.

Substanța folosită pentru deratizare face parte din clasa raticidelor și nu pune în pericol sănătatea oamenilor sau animalelor de companie, în conformitate cu prevederile Uniunii Europene.

Totodată, Primăria Sectorului 3 îi informează pe reprezentanții asociațiilor de proprietari că în conformitate cu prevederile art. 102 din Ordinul ANRSC nr. 82/2015 aceștia au obligația să efectueze tratamente de deratizare împotriva dăunătorilor.

Această campanie se va derula până la începerea sezonului rece.

Serviciul Relații Mass-media
021.318.03.35