Athénée Palace Hilton București a primit premiul „Romania’s Leading Hotel 2016” la World Travel Awards Europa

07 septembrie 2016, 09.18 - Afaceri   Turism   Evenimente

București - 07 septembrie 2016 -

Lanțul de hoteluri Hilton Worldwide a câștigat 22 de distincții în cadrul celei de-a 23-a ediții a decernării premiilor din industria hotelieră

Athénée Palace Hilton București a primit premiul „ Romania’s Leading Hotel 2016” la cea de-a 23-a ediție a prestigioasei decernări de premii din industria hotelieră - World Travel Awards – festivitate recunoscută la nivel mondial ca referință pentru aprecierea excelenței în industria ospitalității.

În cadrul ceremoniei de decernare a premiilor care s-a desfășurat pe 4 septembrie în Sardinia, Italia, Athénée Palace Hilton a fost unul dintre cele 22 de hoteluri din cadrul lanțului Hilton Worldwide care a fost votat câștigător de către experții din industria turismului. Pentru cel de-al treilea an consecutiv, Hilton Hotels & Resorts a fost numit „Brand-ul hotelier al Europei” în 2016, consolidând astfel poziția sa de lider în ospitalitate, statut reflectat și prin prezența sa în 31 de țări pe întregul continent european.

Aykut Korkmaz, General Manager Athénée Palace Hilton, a precizat, “Suntem onorați să fim recunoscuți de World Travel Awards 2016 ca „Hotelul de Top al României - Romania’s Leading Hotel 2016”. Această distincție este o dovadă a angajamentului nostru pentru excelență și totodată ilustrează facilitățile hotelului și serviciile excepționale oferite de membrii echipei Athénée Palace Hilton pentru a crea experiențe memorabile pentru oaspeții noștri”.

Hilton Worldwide a primit următoarele distincții în cadrul World Travel Awards 2016 pentru Europa:

· Romania’s Leading Hotel: Athénée Palace Hilton Bucharest

· Europe’s Leading Hotel Brand: Hilton Hotels & Resorts

· Europe’s Leading Conference Hotel: Hilton Molino Stucky Venice

· Europe’s Leading Luxury Resort & Spa: Conrad Algarve

· Austria’s Leading Hotel: Hilton Vienna Plaza

· Austria’s Leading Business Hotel: Hilton Vienna Danube Waterfront

· Azerbaijan’s Leading Business Hotel: Hilton Baku

· Belgium’s Leading Business Hotel: Hilton Brussels City

· Cyprus’s Leading Business Hotel: Hilton Cyprus

· England’s Leading Business Hotel: London Hilton on Park Lane

· Finland’s Leading Hotel: Hilton Helsinki Strand

· Finland’s Leading Business Hotel: Hilton Helsinki Kalastajatorppa

· Germany’s Leading Hotel: Hilton Berlin

· Germany’s Best Hotel Spa: Guerlain Spa at Waldorf Astoria Berlin

· Germany’s Leading Hotel Suite: King Presidential Suite at Waldorf Astoria Berlin

· Greece’s Leading Business Hotel: Hilton Athens

· Italy’s Leading Conference Hotel: Hilton Molino Stucky Venice

· Portugal’s Leading Hotel Suite: Roof Garden Suite at Conrad Algarve

· Portugal’s Leading Resort: Hilton Vilamoura As Cascatas Golf Resort & Spa

· Sweden’s Leading Business Hotel: Hilton Stockholm Slussen

· Turkey’s Leading Hotel: Conrad Istanbul Bosphorus

· Turkey’s Leading City Hotel: Hilton Istanbul Kozyatagi

Distincțiile World Travel Awards, înființate în 1993 pentru a recunoaște, a recompensa și a sărbători excelența în sectorul hotelier, au devenit o instituție globală cheie a industriei ospitalității și sunt recunoscute ca fiind semnul distinctiv al calității la nivel mondial.

Mai multe informații despre căștigători și categoriile nominalizate la World Travel Awards 2016 pot fi găsite la: https://www.worldtravelawards.com/winners/2016

Despre Athénée Palace Hilton București

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul este un adevărat punct de reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare la cele mai înalte standarde în cele 272 de camere și apartamente, servicii premium de întălniri în cele 13 săli de conferință complet echipate, un Club de Sănătate și Fitness, și condiții rafinate de servire a mesei în cele două restaurante, terasă și bar.

Despre Hilton

Hilton Worldwide (NYSE: HLT) este lider la nivel mondial în industria ospitalității și cuprinde peste 4.660 de hoteluri și proprietăți cu aproape 765.000 camere în 102 țări și teritorii. De peste 96 de ani Hilton Worldwide continuă tradiția de a oferi experiențe memorabile oaspeților. Portofoliul de 13 brand-uri al Hilton Worldwide cuprinde: Hilton Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Conrad Hotels & Resorts, Canopy by Hilton, Curio - A Collection by Hilton, DoubleTree by Hilton, Embassy Suites by Hilton, Hilton Garden Inn, Hampton by Hilton, Tru by Hilton, Homewood Suites by Hilton, Home2 Suites by Hilton and Hilton Grand Vacations. Compania deține și programul premiat Hilton HHonors. Membrii Hilton HHonors ce rezervă direct prin canalele Hilton primesc beneficii instant, inclusiv o reducere exclusivă, care nu poate fi găsită în altă parte, Wi-Fi standard gratuit și facilități digitale cum ar fi check-in digital, cu selecția camerei și Digital keys disponibile exclusiv prin intermediul aplicației Hilton HHonors. Accesați noutățile la news.hiltonworldwide.com și prin conturile de Facebook, Twitter, YouTube, Flickr, LinkedIn și Instagram.

MIRELA BURLACU
PR & Marketing Manager
E: mirela.burlacu@hilton.com
T: +40 731 305 723