DMA Trans Logistic încheie cea mai importanta tranzactie pentru o firma de transport din judetul Maramures cu Mercedes Benz si Schmitz Cargobull

04 august 2016, 04.47 - Afaceri

București - 04 august 2016 -

DMA Trans Logistic, companie de transport intern și internațional aflată într-o continuă expansiune, încheie o tranzacție de 3,3 milioane de euro cu Mercedes Benz si Schmitz Cargobull. Flota companiei DMA Trans Logistic se mărește astfel cu 30 de cap tractoare Mercedes Benz, Noul Actros 1845 LS 4X2 F 13 si  30  semiremorci Schmitz Cargobull.

Odată cu extinderea activității de transport apare nevoia de a achiziționa cap tractoare si semiremorci de ultimă generație care să ofere siguranță, rapiditate și satisfacerea celor mai exigente nevoi ale clienților. Modelele de camioane achiziționate  reușesc să îndeplinească cele mai înalte standarde, in ceea ce priveste confortul, siguranță, dinamică, iar novațiile tehnice reduc consumul de carburant. Modelele de semiremorci achizitionate sunt perfect adaptate pentru a face față solicitarilor în materie de transport.

,,Această achiziție reprezintă pentru DMA Trans Logistic  un prim pas pentru extinderea domeniului de activitate dar și pentru oferirea unor servicii de inalta calitate.  Ne dorim ca în scurt timp să urcam în topul preferințelor clienților la nivel national si international”,  a declarat Doru Miravitchi, Administrator la DMA  Trans Logistic .

Despre  DMA Trans Logistic

DMA Trans Logistic  face parte din DMA Group, un grup de firme deținut de omul de afaceri Doru Miravitchi – Alexandru. DMA Group este format din companii care activează în urmatoarele domenii: consultanță de specialitate în investiții,  consultanță financiară și de management, marketing și design, alimentație publică, construcții, transport intern și internațional și fashion.  Ne implicam activ in proiecte sociale care susțin  și facilitează accesul la educație.

În domeniul transportului, firma are contracte pe plan intern și international, remarcându-se prin seriozitate și promptitudine. Prin extinderea flotei și investitia realizata în cele mai noi camioane se urmărește optimizarea și eficientizarea calității seriviciilor oferite.

Cuvinte cheie:  DMA Trans Logistic  tranzacție  Mercedes Benz  Schmitz Cargobull  transport

DMA Trans Logistic  încheie cea mai importanta tranzactie pentru o firma de transport din judetul Maramures cu Mercedes Benz si Schmitz Cargobull