Lasati Varsovia sa va incante

Bucuresti - 01 iulie 2016 -

Orasul Varsovia invita jurnalistii acreditati la summitul NATO la receptia “Bine ati venit in Varsovia” si la un tur de vizitare a orasului. Aceste intalniri vor reprezenta o oportunitate extraordinara de a simiti adevarata atmosfera a Varsoviei, farmecul acesteia si istoria unica a orasului.

Receptia “Bine ati venit in Varsovia”

Primarul orasului Varsovia este onorat sa invite jurnalistii acreditati la summitul NATO la receptia “Bine ati venit in Varsovia”, care va avea loc la Palatal Culturii si Stiintei in ziua de joi, 7 iulie, la ora 19.00.

Programul include un tur virtual al orasului contemporan si istoric, vizitarea etajului 30 al palatului pentru a admira panorama, in acompaniamentul muzicii jazz live si a bucatariei poloneze.

Turul orasului

Orasul Varsovia invita jurnalistii acreditati la summitul NATO sa viziteze orasul duminica, 10 iulie, intre orele 9:00 si 12:30. In program: Orasul vechi din Varsovia, Parcul Łazienki, muzeul POLIN si altele. Punctul de intalnire: Palatal Culturii si Stiintei; tur in prezenta unui ghid in limba engleza.

Confirmare: NATO@um.warszawa.pl pana pe 6 iulie (receptie) si pana pe 7 iulie (turul orasului). Intrarea, numai pe baza de legitimatie de acreditare la summitul NATO.

NATO@um.warszawa.pl

www.um.warszawa.pl/en

Sursa: Orasul Varsovia

Pentru mai multe informatii, va rugam contactati:
Magdalena Jadziewicz-Kasak
Departamentul pentru presa, Varsovia