Noi recunoașteri internaționale pentru Țuca Zbârcea & Asociații din partea IFLR Energy & Infrastructure și Best Lawyers® in Romania

București - 22 iunie 2016 -

Cea mai recentă ediţie a ghidului american „Best Lawyers in Romania” include 13 avocați parteneri ai Țuca Zbârcea & Asociații, dintre care trei au fost desemnați „Avocatul Anului”, în vreme ce IFLR Energy & Infrastructure ediția 2016 reconfirmă locul 1 pentru Țuca Zbârcea & Asociații în aceste arii de practică.

Cea mai recentă ediție a ghidului american „Best Lawyers” conferă avocaților Florentin Țuca, Sorin Vlădescu și Cătălin Băiculescu distincția „Avocatul Anului”/”Lawyer of the Year Award” pentru expertiza în Fuziuni şi Achiziţii, Resurse Naturale şi, respectiv, Drept comercial. Potrivit reprezentanţilor „Best Lawyers”, acest premiu revine unui avocat pentru o singură arie de practică din fiecare comunitate juridică. De asemenea, avocații sus-menționați, alături de alți 9 parteneri ai firmei au fost recomandați de directorul „Best Lawyers” și pentru expertiza generală în alte arii de practică, precum Drept Financiar-Bancar, IT&C, Tax, Dreptul Muncii, Litigii și Arbitraje, Drept Imobiliar, Dreptul Concurenței.

De asemenea, publicația IFLR a lansat ieri „IFLR Energy & Infrastructure” ediția 2016, un ghid anual ce clasifică activitatea firmelor de avocatură în domeniile energie și infrastructură în 110 jurisdicții. Potrivit clasamentelor pe România, Țuca Zbârcea & Asociații ocupă prima poziție, editorii remarcând anvergura și practica echipei specializate în energie și infrastructură.

Detalii despre Best Lawyers in Romania© 2015-2016 se regăsesc la următorul link: www.bestlawyers.com

Detalii despre IFLR Energy & Infrastructure 2016 se regăsesc la următorul link: http://www.iflr1000.com/NewsAndAnalysis/Welcome-to-the-IFLR1000s-2016-guide-to-Energy-and-infrastructure/Index/5583

Cuvinte cheie:  Ghid american  Best Lawyers in Romania  avocați  parteneri  Țuca Zbârcea & Asociații  Avocatul Anului  locul 1