Mirela Metea promovată în poziția de partener în cadrul Maravela & Asociaţii

02 iunie 2016, 08.47 - Afaceri   Justiţie   Avocatură

București - 02 iunie 2016 -

Începând cu 1 iunie, Mirela Metea a devenit Partener al Maravela & Asociaţii, aceasta fiind a doua promovare efectuată în cadrul firmei din rândurile avocaţilor seniori ai departamentului de soluționare a disputelor.

Pe lângă volumul crescut de clienţi şi mandate încredinţate în acest domeniu, ce impune o echipă pe măsură în vederea unei gestionări optime, această promovare este o consecinţă directă a performanţelor profesionale ale Mirelei, care devine totodată și coordonator al practicii de insolvență.

Formată de către Gelu Maravela și mult regretatul Marius Pătrășcanu, și propusă pentru promovarea în calitate de partener încă de la sfârșitul anului trecut, Mirela a îmbrățișat valorile firmei și a dovedit de-a lungul timpului, pe lângă solidul raționament juridic, calități deosebite precum inovaţie, dedicare, dorinţă de perfecţionare, precum și aptitudini consistente de management al echipei și al dosarelor, gestionând cu eficiență portofolii corporate de sute de dosare litigioase și de insolvență, pentru clienţi locali şi internaţionali de renume.

De altfel, Mirela este un profesionist versatil, pe lângă numeroasele dosare de litigii și insolvență fiind implicată cu succes și în proiecte din domeniile banking & finance, corporate și real estate & construction.

Clienţii reprezentaţi de Mirela, din sectoare precum servicii financiare, industria auto, comerţ, farma, construcţii, energie regenerabilă etc., i-au recunoscut acesteia în repetate rânduri calitatea ireproşabilă a serviciilor, eficienţa şi pasiunea.

“Suntem mândri și bucuroși de fiecare dată când adăugăm un nou membru echipei manageriale, astfel de promovări reprezentând o dovadă atât a succesului nostru de formatori ai unor avocați de succes, cât și a traiectoriei ascendente pe care firma s-a lansat încă de la bun început. Şi continuăm, în ritm susţinut, aşa cum am şi ne-am promis.” Gelu Maravela, Avocat Asociat Coordonator al Maravela & Asociaţii.

“Mirela este nu numai un avocat talentat și extrem de dinamic, cât și o persoană minunată. Prin urmare, suntem de două ori câștigați și sperăm să strângem pe lângă noi cât mai mulți colegi de același calibru profesional și uman. Avem în prezent o echipă extraordinară la toate nivelurile, cu care suntem hotărâți să mutăm munții. Mirela a avut și va avea în continuare o contribuție semnificativă la realizarea acestui obiectiv.” Ioan Roman, Avocat Asociat și coordonator al departamentului de soluționare a disputelor din cadrul Maravela & Asociaţii.

Dispunând de un portofoliu de clienţi de renume, printre care corporaţii multinaţionale, importante companii româneşti, investitori privaţi, autorităţi publice şi companii de Stat, Maravela & Asociaţii se adresează tuturor sectoarelor de afaceri, oferind servicii complete şi de cea mai înaltă calitate în domeniile avocaturii, consultanţei fiscale şi insolvenţei. Firma este anual multi-premiată internaţional şi inclusă în directoarele internaționale de specialitate iar coordonatorii ei sunt recomandaţi în clasamentele de profil. În plus, Maravela & Asociaţii este membru şi reprezentant pentru jurisdicţia română a două reţele internaţionale de avocatură de business.

Mai multe detalii despre parteneri, ariile de practică acoperite şi serviciile oferite veţi găsi pe pagina oficială a Maravela & Asociaţii, http://www.maravela.ro sau contactându-ne direct la adresa office@maravela.ro.

Cuvinte cheie:  Maravela & Asociaţii  partener  Mirela Metea

Mirela Metea promovată în poziția de partener în cadrul Maravela & Asociaţii