Cu MASTERCARD și CARREFOUR ai șansa de a câștiga 3 experiențe memorabile la ROLAND GARROS și zeci de alte premii

21 martie 2016, 04.26 - Afaceri   Social   Sport   Evenimente

București - 21 martie 2016 -

Carrefour și MasterCard aduc aproape de români șansa de a fi aproape de cel mai spectaculos turneu mondial de tenis de la Roland Garros, cei doi parteneri demarând programul experiențelor de neuitat pentru fanii sportului alb!

Campania se va derula între 21 martie - 1 mai 2016, iar cei care cumpară din Carrefour pot câștiga unul din cele 3 premii la turneul de la Roland Garros de anul acesta, din Franța, un pachet care cuprinde bilete la meciurile de tenis, cazare, masă și transport pentru două persoane și alte zeci de premii sub egida celui mai faimos turneu de tenis din lume.

Dacă plătești cu cardul MasterCard în lanțurile de hipermarketuri Carrefour și pe Carrefour Online, ai o șansă importantă să cucerești unul din cele 3 mari premii sau ocazia de a fi unul dintre câștigătorii, prin tragere la sorți, a unuia din celelalte premii puse în joc: 30 genți, 20 prosoape sau 10 ceasuri promoționale Roland Garros. Dacă plătești contactless, îți vei dubla șansele de câștig.

“Ne bucură asocierea companiei noastre cu acest eveniment de renume mondial și dorim să oferim fanilor tenisului și ai sportului experiențe de neuitat, să se simtă cât mai aproape de tenismenii care au intrat în cărţile de istorie ale sportului alb, au cucerit aplauzele spectatorilor şi aprecierea fanilor şi au simţit un fior unic atunci când au ridicat trofeul câștigător. Prin acestă campanie, dorim să aducem clienților noștri, pe lângă bucuria cumpărăturilor, și șansa de a lua parte la un spectacol sportiv memorabil și să fie alături de jucătorii români care vor participa. Mulțumim MasterCard pentru colaborare, am găsit un partener de încredere care ne-a oferit întregul suport în pregătirea multor surprize şi experiențe pentru clienţii care ne trec pragul zi de zi”- a declarat Andreea Mihai, Marketing Director Carrefour România.

“Prin această campanie, ne continuăm seria amplă de inițiative dedicate stimulării plăților cu cardul, dar și a experienței de plată a consumatorilor din România. Astfel, pe lângă beneficiile tradiționale asociate plăților cu cardul, precum rapiditatea, eficiența și securitatea tranzacției, ne-am propus să le furnizăm deținătorilor de carduri MasterCard șansa de a-și transforma experiența la plată în magazinele Carrefour într-o adevărată experiență De Neprețuit: cei trei câștigători vor vedea istoria scriindu-se chiar sub privirile lor, beneficiind de o experiență VIP în cadrul ediției din acest an a legendarului turneu de Grand Slam de la Roland Garros”, a afirmat Diana Tănase, Marketing Manager pentru România în cadrul MasterCard.

Roland Garros este cel de-al doilea turneu de Grand Slam din calendarul competițional mondial. Este unul din cele mai prestigioase momente sportive al anului, bucurându-se de mediatizare în toată lumea și devenind unul din cele mai populare evenimente din tenis și din sport, în general.

Despre Carrefour:

Cu peste 10.100 de magazine în 34 de țări, Grupul Carrefour este al doilea retailer mondial și numărul unu în Europa. De peste 50 de ani, Carrefour este un partener pentru viața de zi cu zi. În fiecare zi, acesta primește în magazinele sale peste 10 milioane de clienți din lumea întreagă, oferindu-le o gamă largă de produse și servicii la prețuri echitabile.

În România, Grupul Carrefour numără 190 de magazine dintre care 29 hipermarketuri 'Carrefour', 107 supermarketuri 'Market', 43 magazine de proximitate 'Express', 10 magazine de proximitate 'Contact' și un magazin de comerț online: www.carrefour-online.ro.

Despre MasterCard

MasterCard (NYSE: MA), www.mastercard.com, este o companie de tehnologie în industria globală de plăți. Operăm cea mai rapidă rețea de procesare a plăților din lume, oferind un liant între consumatori, instituții financiare, comercianți, autorități și companii din peste 210 țări și teritorii. Produsele și soluțiile MasterCard fac activitățile zilnice de comerț – cum ar fi cumpărăturile, călătoriile, derularea unei afaceri sau managementul finanțelor – mai simple, mai sigure și mai eficiente pentru toată lumea.

Urmăriți-ne pe Twitter: @MasterCardNews, participați la discuțiile de pe blogul “Beyond the Transaction” și înregistrați-vă pentru cele mai noi știri.

Email: pr_carrefour@carrefour.com
Telefon : (+40) 206.74.00