TPA Horwath publica prezentarea „Investind in Austria 2016“

11 martie 2016, 03.43 - Afaceri

Bucuresti - 11 martie 2016 - TPA Horwath, una dintre cele mai importante companii de consultanta fiscala si audit din Austria, a publicat seria de prezentari generale ale sistemului fiscal „Investind in… 2016”. Pe langa prezentarea „Investind in Austria 2016“, care include toate modificarile rezultate in urma reformelor fiscale in 2015/2016, sunt de asemenea prezentate si sistemele fiscale curente din Albania, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia.

Evolutia economica a tarilor din Europa Centrala si de Sud Est aduce in permanenta schimbari ale sistemului fiscal, care au drept consecinta numeroase modificari importante pentru companii si investitori.

In fiecare an, TPA Horwath elaboreaza o prezentare a celor mai importante modificari pentru 11 tari din Europa Centrala si de Sud Est (Albania, Austria, Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia si Slovenia).

„Investind in … 2016“ ofera informatii importante referitoare la aspecte legate de tipuri de companii, taxe corporative, impozitul pe venit si TVA in tarile respective, scutiri curente la plata impozitelor si taxelor si reguli fundamentale referitoare la Conventiile pentru evitarea dublei impuneri. „Investind in Austria 2016“ include deja toate modificarile rezultate in urma reformelor fiscale in 2015/2016.

Toate brosurile sunt publicate atat in limba engleza cat si in limba germana si pot fi comandate gratuit in format PDF sau in varianta print, accesand www.tpa-horwath.com.

Despre TPA Horwath:
TPA Horwath este una dintre cele mai importante companii de consultanta fiscala si audit din Austria si din Europa Centrala si de Sud Est, avand aproximativ 500 de angajati si 12 agentii in Austria.
Pe langa operatiunile din Austria, grupul TPA Horwath mai are, de asemenea, activitati in zece tari: Albania, Bulgaria, Croatia, Polonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia, Cehia si Ungaria, cu un total de aproximativ 520 de angajati si 14 agentii. In total, grupul TPA Horwath are 1.000 de angajati in cele 11 tari in care isi desfasoara activitatea.

Compania ofera servicii de consultanta, consultanta fiscala si audit.

Grupul TPA Horwath este membru al Crowe Horwath International, o asociatie internationala care cuprinde peste 190 consultanti fiscali, auditori, consultanti de management si companii de consultanta. Clientii nostri au acces la servicii profesionale de prima clasa in toate orasele si regiunile de importanta economica.
Avand peste 720 agentii in peste 120 de tari, Crowe Horwath International se afla printre primele zece retele de consultanta din lume.

Pentru mai multe informatii, accesati:
www.tpa-horwath.at
www.tpa-horwath.com