Bucurie la copiii din Comuna Petrechioaia, Moș Crăciun cu fular de la Asociația MicNews.ro cu jucării și cadouri

23 decembrie 2015, 07.20 - Afaceri   Social

Bucuresti - 23 decembrie 2015 - Momente impresionante in Comuna Petrechioaia, din Judetul Ilfov, 30 de copii care s-au născut altfel au chiuit de bucurie vineri in jurul orelor 17:30 si 18:30, Și au avut și motive. În noua lor casă a ajuns Moș Crăciun cu un sac plin de cadouri. Odată cu echipa oraganizației MicNews.ro, au ajuns printre copii și mai echipa postului de Radio X-PLOSION din București.

Mihai Căldăraru a fost cel care și-a mobilizat colegii din cadru oraganizației MicNews.ro cat si echipa postului de Radio X-PLOSION pentru a merge la copiii din Comuna Petrechioaia, în urmă cu trei ani s-a implicat într-o campanie umanitară. Președintele asociației, Mihai Căldăraru. A reușit să strângă o sumă de bani de la mai multe societați comerciale din București si Ilfov: S.C. VITAL BLUEAQUA S.A.,
7 DAYS, ROMCO, ASOCIATIA TINERI DE SUCCES, ASOCIATIA FLORARILOR .

Au dăruit pungi cu jucării si dulciurii. Au ascultat poezii recitate frumos de copii din Comuna Petrechioaia. Și au făcut și o fotografie de grup la final, pentru a imortaliza momentul, pe hârtie.
”Acest ajutor reprezintă foarte mult, în primul rând faptul că sponsorii si partnerii Asociația MicNews.ro ne sunt alături pe noi ne ajută foarte mult, ne ridică moralul. Mai mult decât atât și implicarea lor financiară, activă sau sub orice altă formă, ne dă putere să mergem mai departe. Împreună putem rezolva din problemele copiilor noștri, doar împreună putem reuși”, a declarat Mihai Căldăraru , unul dintre lideri asociației.

Cuvinte cheie:  copii  campanie  umanitara