NOUL VERTU SIGNATURE TOUCH DISPONIBIL ACUM ȘI ÎN MAGAZINELE DIN ROMÂNIA

Bucureşti - 09 decembrie 2015 -

PERFORMANŢA ŞI PRECIZIA DEFINESC SMARTPHONE-UL ENGLEZESC ASAMBLAT MANUAL

Noul Vertul Signature Touch

Noul Signature Touch, ultimul model de smartphone ultraperfomant lansat de Vertu, producătorul britanic de telefoane mobile de lux pune în balanţă tehnologia ultraperformantă, serviciile personalizate şi calitatea inegalabilă a materialelor, subliniată cu preponderenţă de cel mai vibrant display Vertu. Această claritate a imaginii este completată perfect de o experientă extraordinară a sunetului devenită realitate datorită sistemului de sunet ambiental al celor de la Dolby® Digital Plus, cu care au colaborat.

Încastrat într-o carcasă din titan de gradul 5 şi învelit în cea mai fină piele finisată manual, noul Signature Touch este cel mai performant smartphone lansat de Vertu până în acest moment.  Sistemul de operare Android 5.1 Lollipop promite o viteză şi o claritate mai bună, în timp ce portofoliul de servicii Vertu, care include Dedicated Concierge, Vertu LIFE şi Vertu CERTAINTY, asigură o experienţă fără egal pentru utilizator.

Design

Signature Touch foloseşte elemente de design mai simple şi mai curate care nu interferează cu liniile geometrice ale predecesorului său. Amintind de elementele simbolice ale brandului, detaliile au fost filtrate şi reduse semnificativ pentru a sublinia imaginea minimalistă a telefonului. Pe plăcuţa metalică din spate, două uşiţe, asemănătoare aripilor unui pescăruş, adăpostesc cardul nano SIM şi microSD. De asemenea, un mesaj personalizat poate fi gravat în interiorul acestora. Noul Signature Touch îmbină elementele simbolice şi elementele de design moştenite cu un aspect modern mai curat. Perniţa are o formă impunătoare fiind formată dintr-o singură bucată masivă de ceramică pentru o linie estetică mai clară.

Noul Signature Touch s-a lansat într-o paletă de patru culori combinate ideal în cele opt variante de telefoane disponibile în această colecție: Jet Calf, Garnet Calf, Grape Lizard, Pure Jet Lizard, Jet Alligator, Pure Navy Alligator, Clous de Paris și Pure Jet Red Gold, fiecare dintre ele calificându-se pentru procesul de personalizare. O frumoasă gamă de huse va fi disponibilă în trei tipuri diferite de design, într-o varietate de materiale și culori complementare.

Performanță

Noul Signature Touch se bucură că le poate oferi iubitorilor brand-ului cel mai vibrant display executat vreodată, ceea ce se datorează prafului de fosfor care se folosește în procesul de creare a LED-urilor. Remarcabilul ecran face posibilă livrarea celor mai intense culori, claritatea acestuia fiind asigurată de un ecran de o bucată de 130 de carate de cristal de safir rezistent la zgârieturi. Display-ul LCD Full-HD de 5.2” dispune de o rezoluție de 1080 pixeli, asigurând o luminozitate excepțională.

Sunetul și imaginea sunt esențiale pentru orice smartphone, din acest motiv acustica a jucat un rol foarte important și în crearea noului Signature Touch. Acesta dispune de un sistem de sunet ambiental Dolby Digital Plus și difuzoare poziționate pe partea frontală a telefonului pentru o redare cât mai fidelă, în timp ce calitatea sunetului în timpul convorbirilor este asigurat de atenuatorul de zgomot pentru canalele uplink și downlink. De asemenea, noul Signature Touch este dotat cu o cameră mai perfomantă decât la telefoanele anterioare, care vine la pachet cu un procesor de imagine personalizat Vertu și un software dezvoltat de ArcSoft. Dublul blitz cu LED vine în completarea camerei de 21 megapixeli pentru a garanta captarea celor mai reușite imagini indiferent de condițiile de luminozitate. Noul Signature Touch este cel mai puternic telefon lansat de Vertu până în acest moment iar viteza uluitoare se datorează procesorului octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810.

La fel ca și predecesorul său, noul Signature Touch a fost conceput pentru a fi util oriunde ar fi folosit în lume, întreaga echipă de dezvoltare asigurându-se în permanență că indiferent de colțul de lume în care te-ai afla, telefonul tău are toate setările optimizate pentru ca acesta să funcționeze corespunzător standardelor de calitate impuse de Vertu. Această perfomanță este completată de acces Wi-Fi global oferit de iPass, furnizor la nivel internațional de internet de tip Wi-Fi.

Pe lângă sunetul și imaginea de înaltă calitate, noul Signature Touch dispune de un sistem de operare de ultimă generație, Google Android™ 5.1 Lollipop, NFC și are încorporat sistemul de încărcare fără fir.

Servicii

Noul Signature Touch reprezintă smartphone-ul de vârf al companiei și oferă acces la o gamă complexă de privilegii și servicii personalizate. Vertu Concierge este disponibil în varianta Dedicated pentru toți utilizatorii acestui telefon. La dispoziția fiecărui posesor de Vertu stă mereu un Manager de Lifestyle care poate fi contactat în orice moment al zilei pentru a veni în întampinarea tuturor solicitărilor acestora. De la aranjamentele necesare pentru orice tip de călătorii, rezervări la cele mai prestigioase hoteluri și restaurante, până la acces la evenimente exclusiviste destinate unui număr restrâns de persoane, nimic nu este imposibil pentru concierge-ul Vertu. Acest serviciu vine la pachet cu fiecare Signature Touch achiziționat fiind disponibil pentru o perioadă de 18 luni din momentul înregistrării telefonului.

Vertu LIFE oferă clienților săi o selecție personalizată de servicii exclusiviste și acces nerestricționat la evenimente de elită, accesibile direct de pe telefon. De la invitații de aderare la Cluburi Private din întreaga lume, acces la evenimente pe bază de invitație și la experiențe de cumpărături cu ușile închise, Vertu LIFE a fost conceput  ca un sistem sofisticat capabil să culeagă informații despre preferințele utilizatorilor săi și să se adapteze acestora. Cu cât clienții noștri folosesc mai mult această aplicație cu atât capacitatea aplicației de a oferi informații personalizate utile crește. Aceasta este expresia supremă a tehnologiei personalizate.

Vertu CERTAINTY sporește siguranța clientului, a telefonului acestuia și a datelor prezente în aparat datorită tehnologiei de top dezvoltate intern și a partenerilor cu experiență în acest domeniu. Acest serviciu include comunicare criptată, apeluri vocale, mesaje și captări video comprimate, livrate în parteneriat cu Silent Circle. Adițional, serviciul de Vertu Lost Phone face posibilă localizarea, apelarea, blocarea sau chiar ștergerea  datelor din telefon în orice moment, asigurând posesorul telefonului de incapacitatea folosirii aparatului în cazul în care acesta ajunge în maini străine. Aplicația Vertu Sync permite un transfer facil și sigur a datelor din telefon către sau dintr-un aparat care folosește sistem de operare IOS.

Vertu a început să dezvolte conceptul de telefon mobil de lux la începutul anului 1998 și patru ani mai târziu a a lansat primul său produs, Signature, de la sediul său central din Hampshire, Marea Britanie. Astăzi, Vertu este în continuare liderul pieței al cărei pionier a fost, având în portofoliul său o gamă largă de produse: Vertu Signature, Vertu Signature Touch și Vertu Aster. Fiecare telefon din aceste colecții oferă o sinergie de neegalat între măiestria artizanatului, materialele premium, unicitatea design-ului, tehnologie de ultimă generație și serviciile personalizate.

În România, telefoanele și accesoriile Vertu sunt disponibile prin intermediul unui singur importator şi distribuitor autorizat Vertu, al cărui sediu este situat în București, Str. Puțul lui Zamfir 37, 021 312 33 98.

Notă pentru editori:

Despre Vertu

Vertu are ca obiectiv livrarea experienței celui mai bun telefon mobil de lux din întreaga lume combinând măiestria artizanatului cu materialele fără cusur, tehnologia inovativă și servicii unice. Astăzi, Vertu este liderul pieței al cărei lider a fost în urmă cu mai mult de o decadă.

Gama de telefoane mobile Vertu constă în trei modele diferite – Signature, Signature Touch și Aster. Colecția Vertu Audio este format din căști supradimensionate V Headphones (HP-1V) și difuzor de călătorie V Speaker (SP-1V). Telefoanele Vertu sunt asamblate manual în Anglia, în producția acestora fiind folosite doar cele mai rafinate materiale din lume, fiecare aparat în parte fiind realizat de un singur artizan.

Vertu este recunoscut pentru serviciile personalizate, care constau în oferte atent selecționate livrate zi de zi direct pe telefon, asistență personalizată și un manager personal de lifestyle. În centrul acestor servicii se află Vertu CONCIERGE, care oferă asistență personalizată de lux în orice moment al zilei, 24 de ore din 24, pentru a îmbunătăți stilul de viață al utilizatorului său. Vertu LIFE oferă recomandări personalizate și acces privilegiat la diverse experiențe și evenimente.

Vertu CERTAINTY  asigură servicii de securitate atât pentru telefon cât și pentru datele personale din acesta.

Telefoanele Vertu se găsesc în peste 500 de magazine, dintre care 70 sunt de tip Boutique, în 66 de țări.

Vertu Signature Touch

SPECIFICAȚII FIZICE

Lungime: 155mm, Lățime: 74mm, Adâncime: 10.8mm

Greutate: 225g – 236g

SERVICII†

Vertu LIFE.  Vertu CERTAINTY. Vertu Concierge

SPECIFICAȚII TEHNICE

SISTEM DE OPERARE

Android™ 5.1 (Lollipop)

CARACTERISTI HARDWARE

Procesor Octa-core Qualcomm® Snapdragon™ 810 cu 4GB RAM

Display LCD cu LED din praf de fosfor de 5.2”, rezoluție HD de 1080p 428ppi, protejat de un ecran din cristal de safir

Cameră principală de 21 MP F2.2 cu PDAF și blitz LED dual tone

Cameră frontală de 2.1MP avizată de Skype™

Memorie internă  de 64GB & microSD detașabil de 64GB cu posibilitate de mărire până la 2TB

Difuzoare de înaltă fidelitate de 13mm x 18mm Dolby® Digital Plus

Compas A-GPS +

Gyro și accelerometru pentru orientare și jocuri

Încărcare fără fir compatibilă Qi

Qualcomm QuickCharge 2.0TM

Baterie†:

Internă de 3160mAh Li-ion (3080mAh min)

CONECTIVITATE

Quadband GSM 850/900/1800/1900 MHz

WCDMA Bands I, II, IV, V, VIII

TD-SCDMA Bands 34 & 39

DC-HSPA+ Release 8, Cat24, 42Mb/s Downlink, Cat6 5.76Mb/s Uplink

FDD-LTE Bands 1-5, 7, 8,13,17, 20, 25, 28 & 29

TDD LTE Bands 38, 39, 40 & 41

LTE Advance, 300Mb/s Downlink cu Agregare Purtătoare, 50Mb/s Uplink

Dual-band WLAN 802.11 a,b,g,n,ac inc. WAPI for PRC

Sistem conector Micro USB cu MHL &  suport USB On-The-Go

Conector audio de 3.5mm

Bluetooth® v4.0 + LE

Suport audio CSR aptX® de înaltă calitate

Suport NFC + pentru plata cu cardul

WiFi hotspot (hotspot fix și portabil)

APLICAȚII

Vertu Concierge, Life, Certainty și altele

Google Mobile Services#, inclusiv Google PlayTM, Gmail™, Google ChromeTM, Google+™, Google Maps™,  Google DriveTM, YouTube™ și alte servicii

Browser‡, Calculator, Calendar, Camera, Clock, Downloads, Email, Gallery, Messaging, Movie Studio, Music‡, People, Phone, Settings

Selected Baidu Mobile services‡, AutoNavi Maps‡

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați vertu.com sau Vertu Media Library media.vertu.com.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați:
Alexandra Radu
Brand Manager Vertu Romania