Rezultate audit certificare IFS Logistics pentru compania Gebruder Weiss

07 februarie 2018, 11.35 - Industrie

Bolintin Deal, Giurgiu - 07 februarie 2018 -

Pentru a rămâne unul dintre liderii în materie de transport și depozitare, Gebrüder Weiss România urmărește anual îndeplinirea parametrilor de siguranță și calitate a serviciilor oferite, cu un focus permanent asupra siguranței produselor dar și asupra proceselor ce definesc lanțul de distribuție.

Eforturile depuse de companie s-au concretizat in Decembrie 2017 cand, in urma auditarii locatiei din Bolintin Deal pentru recertificarea standardului IFS Logistics, compania Gebrüder Weiss a obtinut punctajul de 97,44%, fiind astfel incadrata in categoria „IFS Logistics at Higher Level.

Certificarea standardului IFS Logistics a fost obtinuta pentru prima data in luna Decembrie 2015 si reprezintă o garanție a conformității proceselor de depozitare cu cerințele și normele specifice lanțului logistic.

Standardul IFS Logistics

Comprimând un număr total de 7 standarde de calitate aplicabile produselor din industria de food și non-food, IFS urmărește îndeplinirea parametrilor de siguranță și calitate atât a produselor cât și a serviciilor oferite de companii.

IFS Logistics este un standard dedicat companiilor ce oferă servicii de logistică, cum ar fi transportul și depozitarea de produse alimentare și non-alimentare. Standardul IFS Logistics se aplică tuturor tipurilor de transport: rutier, feroviar, naval sau aerian; produselor congelate, refrigerate sau produse stabile la temperatură ambientală (diferite stări ale materiei: lichid, solid sau gaz); mărfurilor generale sau produselor chimice periculoase.

Prin recertificarea IFS Logistics, compania Gebrüder Weiss România demonstrează calitatea serviciilor oferite cu privire la siguranța alimentelor în întregul proces de depozitare, continuand să ofere partenerilor săi servicii de logistică de top in ceea ce priveste depozitarea produselor alimentare și non-alimentare.

Departament HSEQ (Health, Safety, Environment and Quality)
Gebrüder Weiss România

T: +40.372.678.500